Beluister Poetin-lied uit Even Tot Hier: "Als een arrogante baviaan"

Beluister Poetin-lied uit Even Tot Hier: "Als een arrogante baviaan"

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen zich in het programma Even Tot Hier een voorstelling te maken van de week. In het tijdsbestek van één week maken zij een muzikale voorstelling over die week. Dit keer is Poetin aan de beurt in het programma. Als je Poetin echt wil bereiken, dan moet je hem in het Russisch toespreken. Beluister het liedje in het fragment hieronder.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Beluister Poetin-lied uit <em>Even Tot Hier</em>: &quot;Als een arrogante baviaan&quot; Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen zich in het programma Even Tot Hier een voorstelling te maken van de week. In het tijdsbestek van één week maken zij een muzikale voorstelling over die week. Dit keer is Poetin aan de beurt in het programma. Als je Poetin echt wil bereiken, dan moet je hem in het Russisch toespreken. Beluister het liedje in het fragment hieronder. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Even Tot Hier gemist? Luister het lied Jaap van Dissel-moe Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? Chef'Special zingt 'Nooit een hand' over maatregelen Bekijk deze video »
TV :
Beluister Poetin-lied uit Even Tot Hier: "Als een arrogante baviaan"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beluister Poetin-lied uit Even Tot Hier: "Als een arrogante baviaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier