Even Tot Hier gemist? Koningsdag wordt Oranjedag!

Even Tot Hier gemist? Koningsdag wordt Oranjedag!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Even tot Hier zorgt er voor dat er toch weer een Oranjefeestje gemaakt wordt van Koningsdag. Zowel voor de mensen uit het ziekenhuis als de feestvierders...

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Koningsdag wordt Oranjedag! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 17 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Even tot Hier zorgt er voor dat er toch weer een Oranjefeestje gemaakt wordt van Koningsdag. Zowel voor de mensen uit het ziekenhuis als de feestvierders... Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier gemist? Koningsdag wordt Oranjedag!

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Koningsdag wordt Oranjedag! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier