Eerste aflevering De TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending De TV Show is terug met een nieuw seizoen waarin Ivo Niehe beroemdheden portretteert. Dat doet hij iedere zondag rond 21:20 uur op NPO 1. InauguratieIn de eerste aflevering een portret van de nu 23-jarige Amanda Gorman. Deze jonge Amerikaanse leed ooit aan een spraakgebrek, maar wist tijdens de inauguratie van President Biden miljoenen mensen in het hart te raken met haar gedicht The Hill We Climb. PopsterOok het verhaal van kunstenaar Peter Riezebos. Hij heeft in China inmiddels de status van een popster, maar de weg er naar toe kende diepe dalen tot hij de vrouw van zijn leven ontmoette. Terugkijken: Amanda Gorman maakt indruk bij inauguratie Joe Biden met gedicht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De TV Show is terug met een nieuw seizoen waarin Ivo Niehe beroemdheden portretteert. Dat doet hij iedere zondag rond 21:20 uur op NPO 1.

Inauguratie
In de eerste aflevering een portret van de nu 23-jarige Amanda Gorman. Deze jonge Amerikaanse leed ooit aan een spraakgebrek, maar wist tijdens de inauguratie van President Biden miljoenen mensen in het hart te raken met haar gedicht The Hill We Climb.

Popster
Ook het verhaal van kunstenaar Peter Riezebos. Hij heeft in China inmiddels de status van een popster, maar de weg er naar toe kende diepe dalen tot hij de vrouw van zijn leven ontmoette.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering De TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier