3 op Reis Specials gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3 op Reis Specials gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3 op Reis Specials gemist? Bekijk hier de hele uitzending Reisprogramma 3 op Reis start vanavond met een reeks van twaalf specials over de leukste en meest interessante reisontwikkelingen. Elke zondag rond 19:45 uur op NPO 3. TrendsTerug naar de wildernis, off the grid, slow travel of #vanlife? De ene na de andere reistrend verovert de wereld. 3 op Reis brengt ze de komende weken in beeld. De uitzendingen zijn voor en tijdens de pandemie gefilmd. WildkamperenDe eerste aflevering gaat over wildkamperen. Bijna iedereen droomt wel eens van de romantiek van wildkamperen: waar je maar wil je tent opzetten, het gevoel van complete vrijheid. MicroavontuurHelaas mag je in Nederland niet zomaar overal je tent neerzetten, maar je kunt dichterbij komen dan je denkt. Dzifa Kusenuh verkent namens 3 op Reis de mogelijkheden, van een microavontuur in iemands achtertuin tot bushcraften en paalkameren. Er zijn opties genoeg in eigen land. Reizen Waes: Tom Waes scheurt met sledehonden door Nationaal Park Hoge Kempen Bekijk deze video » Italiaanse serie Summertime seizoen 2 in juni bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video » Video: D-reizen failliet, wat nu? Jeanine Janssen vertelt bij Tijd voor MAX Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Reisprogramma 3 op Reis start vanavond met een reeks van twaalf specials over de leukste en meest interessante reisontwikkelingen. Elke zondag rond 19:45 uur op NPO 3.

Trends
Terug naar de wildernis, off the grid, slow travel of #vanlife? De ene na de andere reistrend verovert de wereld. 3 op Reis brengt ze de komende weken in beeld. De uitzendingen zijn voor en tijdens de pandemie gefilmd.

Wildkamperen
De eerste aflevering gaat over wildkamperen. Bijna iedereen droomt wel eens van de romantiek van wildkamperen: waar je maar wil je tent opzetten, het gevoel van complete vrijheid.

Microavontuur
Helaas mag je in Nederland niet zomaar overal je tent neerzetten, maar je kunt dichterbij komen dan je denkt. Dzifa Kusenuh verkent namens 3 op Reis de mogelijkheden, van een microavontuur in iemands achtertuin tot bushcraften en paalkameren. Er zijn opties genoeg in eigen land.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 3 op reis

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV