Het weer in mei: zo warm wordt het volgende maand

Het weer in mei: zo warm wordt het volgende maand

Kan jij niet wachten tot je lekker met korte mouwen naar buiten kan? Of om ‘s avonds weer eens lekker te eten in je tuin of op je balkon? In mei is het daar lang genoeg licht voor, maar wordt het ook warm?

In deze maandverwachting van Weerplaza kom je het te weten. Meteoroloog Yannick Damen vertelt in de onderstaande video meer. Bekijk meer informatie over het weer op Weer.nl.

Het weer in mei: zo warm wordt het volgende maand Kan jij niet wachten tot je lekker met korte mouwen naar buiten kan? Of om ‘s avonds weer eens lekker te eten in je tuin of op je balkon? In mei is het daar lang genoeg licht voor, maar wordt het ook warm? In deze maandverwachting van Weerplaza kom je het te weten. Meteoroloog Yannick Damen vertelt in de onderstaande video meer. Bekijk meer informatie over het weer op Weer.nl. Bekijk ook Hilarische beelden: Geert Wilders niet te spreken over strenge regels terras Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? Koningsdag wordt Oranjedag! Bekijk deze video »
Weer :
Het weer in mei: zo warm wordt het volgende maand


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het weer in mei: zo warm wordt het volgende maand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier