We Want More-winnaar Robin Borneman reageert backstage: ''Voelt als een droom''

We Want More-winnaar Robin Borneman reageert backstage: ''Voelt als een droom''

Hieronder zie je een video na afloop van We Want More op zaterdag 24 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

<em>We Want More</em>-winnaar Robin Borneman reageert backstage: ''Voelt als een droom'' Hieronder zie je een video na afloop van We Want More op zaterdag 24 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. De nuchtere Robin Borneman kan amper geloven dat hij de finale van We Want More heeft gewonnen. Vijf tienen zorgen ervoor dat hij met 100.000 euro naar huis gaat. Ontlading''Ik voel alle blijdschap en een enorme ontlading. Het voelt echt als een droom!'' Backstage vertelt hij aan Thomas van der Vlugt dat hij met het geld naar California gaat en zijn rug vol gaat laten tatoeëren. ''Maar ik ga ook mijn spaarrekening een beetje aanvullen hoor.'' We Want More is elke zaterdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv.
Entertainment :
We Want More-winnaar Robin Borneman reageert backstage: ''Voelt als een droom''

De nuchtere Robin Borneman kan amper geloven dat hij de finale van We Want More heeft gewonnen. Vijf tienen zorgen ervoor dat hij met 100.000 euro naar huis gaat.

Ontlading
''Ik voel alle blijdschap en een enorme ontlading. Het voelt echt als een droom!'' Backstage vertelt hij aan Thomas van der Vlugt dat hij met het geld naar California gaat en zijn rug vol gaat laten tatoeëren. ''Maar ik ga ook mijn spaarrekening een beetje aanvullen hoor.''

We Want More is elke zaterdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More-winnaar Robin Borneman reageert backstage: ''Voelt als een droom'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier