Peter Bennemeer over onzinnige zorg: "Het vindt zijn weg wel" (WNL)

Peter Bennemeer over onzinnige zorg: "Het vindt zijn weg wel" (WNL)

Tussen de 15 en 20% van het gehele zorgbudget gaat op aan onnodige zorg. Dat stelt Peter Bennemeer, voormalig directeur van het Udense Ziekenhuis Bernhoven, in WNL Op Zondag: "Als je het hebt over de specialistische medische zorg dan heb je het al gauw over 4,5 tot 5 miljard euro. Bij Bernhoven zijn wij erin geslaagd om dat in drie jaar tijd met zestien procent te reduceren."

Bekijk het WNL-fragment met Peter Bennemeer hieronder.

<em>Peter Bennemeer</em> over onzinnige zorg: &quot;Het vindt zijn weg wel&quot; (WNL) Tussen de 15 en 20% van het gehele zorgbudget gaat op aan onnodige zorg. Dat stelt Peter Bennemeer, voormalig directeur van het Udense Ziekenhuis Bernhoven, in WNL Op Zondag: "Als je het hebt over de specialistische medische zorg dan heb je het al gauw over 4,5 tot 5 miljard euro. Bij Bernhoven zijn wij erin geslaagd om dat in drie jaar tijd met zestien procent te reduceren." Bekijk het WNL-fragment met Peter Bennemeer hieronder. Bekijk ook WNL: Joost Eerdmans ziet samenwerking met Mark Rutte als optie Bekijk deze video » WNL: Koningsdag in Eindhoven aangepast programma: "Handhaving overal hetzelfde" Bekijk deze video »
Nieuws :
Peter Bennemeer over onzinnige zorg: "Het vindt zijn weg wel" (WNL)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter Bennemeer over onzinnige zorg: "Het vindt zijn weg wel" (WNL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier