Zien: stuntvrouw Saskia vertelt over haar gevaarlijkste stunts

Zien: stuntvrouw Saskia vertelt over haar gevaarlijkste stunts

Zien: stuntvrouw Saskia vertelt over haar <em>gevaarlijkste stunts</em> Saskia Neville is een van de weinige professionele stuntvrouwen van Nederland. Ze heeft meegewerkt aan allerlei binnen- en buitenlandse films, maar ook aan commercials. Voor haar werk won de 29-jarige stuntvrouw zelfs een SAG Award, een film- en televisieprijs voor acteurs. In deze video van het RTL Nieuws vertelt ze over haar mooiste én gevaarlijkste stunts. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook René Mioch voorspelt bij Beau de Oscars: "Nomadland wordt grote winnaar" Bekijk deze video » #Ajouad: Edwin eet bijna kilo vlees per dag, geen groente, fruit of brood Bekijk deze video » Video: Nederland is in de ban van nieuwe Netflix serie ‘The Serpent’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: stuntvrouw Saskia vertelt over haar gevaarlijkste stunts

Saskia Neville is een van de weinige professionele stuntvrouwen van Nederland. Ze heeft meegewerkt aan allerlei binnen- en buitenlandse films, maar ook aan commercials. Voor haar werk won de 29-jarige stuntvrouw zelfs een SAG Award, een film- en televisieprijs voor acteurs. In deze video van het RTL Nieuws vertelt ze over haar mooiste én gevaarlijkste stunts.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: stuntvrouw Saskia vertelt over haar gevaarlijkste stunts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier