Video: het kan (bijna) niet meer misgaan voor Ajax, landskampioenschap binnen handbereik

Video: het kan (bijna) niet meer misgaan voor Ajax, landskampioenschap binnen handbereik

Bekijk ook de samenvatting van Ajax-AZ op Gids.tv

Video: het kan (bijna) niet meer misgaan voor Ajax, <em>landskampioenschap</em> binnen handbereik Bekijk ook de samenvatting van Ajax-AZ op Gids.tv Helemaal officieel is het nog niet, maar het kan bijna niet meer misgaan: Ajax wordt kampioen van Nederland. Vandaag won de club uit Amsterdam met 2-0 van AZ. Davy Klaassen scoorde twee keer. PSV kan in theorie nog kampioen worden, maar dan moet Ajax alles verliezen, PSV alles winnen én dan moet PSV nog dertig goals inlopen op Ajax. Vandaag was er ook voor het eerst weer publiek in de Johan Cruijff Arena. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Deze Ajax-fans mochten weer naar het stadion: "Ik heb het gevoel dat ik leef" Bekijk deze video » Erik ten Hag na Ajax-AZ: "Die 1-0 van ons was een plaatje" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: het kan (bijna) niet meer misgaan voor Ajax, landskampioenschap binnen handbereik

Helemaal officieel is het nog niet, maar het kan bijna niet meer misgaan: Ajax wordt kampioen van Nederland. Vandaag won de club uit Amsterdam met 2-0 van AZ. Davy Klaassen scoorde twee keer. PSV kan in theorie nog kampioen worden, maar dan moet Ajax alles verliezen, PSV alles winnen én dan moet PSV nog dertig goals inlopen op Ajax. Vandaag was er ook voor het eerst weer publiek in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: het kan (bijna) niet meer misgaan voor Ajax, landskampioenschap binnen handbereik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier