Humberto: Stefano Keizers maakte foto van zijn ziel

Humberto: Stefano Keizers maakte foto van zijn ziel

Stefano Keizers heeft geprobeerd om foto van een deel van zijn ziel te maken, zo vertelde hij zondagavond aan Humberto Tan: "Van het belangrijkste deel van mijn ziel. Ik ging nadenken over hoe ik mijn ziel aan jullie kan laten zien op een foto. Ik ben gaan nadenken over wat mij nou mij maakt."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Stefano Keizers maakte foto van zijn ziel Stefano Keizers heeft geprobeerd om foto van een deel van zijn ziel te maken, zo vertelde hij zondagavond aan Humberto Tan: "Van het belangrijkste deel van mijn ziel. Ik ging nadenken over hoe ik mijn ziel aan jullie kan laten zien op een foto. Ik ben gaan nadenken over wat mij nou mij maakt." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: Stefano Keizers maakte foto van zijn ziel


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Stefano Keizers maakte foto van zijn ziel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV