Julius Jaspers omschrijft familie Mutsaers uit De Druiventros: D'r op of d'r onder

Julius Jaspers omschrijft familie Mutsaers uit De Druiventros: D'r op of d'r onder

Topkok Julius Jaspers is vanaf dinsdag in het nieuwe tv-programma De Druiventros: D'r op of d'r onder te zien als adviseur en hoopt de familie en hun hotel naar een hoger niveau te tillen. Maar wat voor familie is de familie Mutsaers, die het hotel bestiert, eigenlijk? "Ze zijn echt wie ze zijn, keiharde werkers en heel erg enthousiast. Alle neuzen staan een andere kant op en dat is meteen ook het probleem." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

Julius Jaspers omschrijft familie Mutsaers uit <em>De Druiventros: D'r op of d'r onder</em> Topkok Julius Jaspers is vanaf dinsdag in het nieuwe tv-programma De Druiventros: D'r op of d'r onder te zien als adviseur en hoopt de familie en hun hotel naar een hoger niveau te tillen. Maar wat voor familie is de familie Mutsaers, die het hotel bestiert, eigenlijk? "Ze zijn echt wie ze zijn, keiharde werkers en heel erg enthousiast. Alle neuzen staan een andere kant op en dat is meteen ook het probleem." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Het nieuwe programma De Druiventros: d'r op of d'r onder is vanaf dinsdag 27 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Druiventros: d'r op of d'r onder terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Druiventros: d'r op of d'r onder!, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Julius Jaspers omschrijft familie Mutsaers uit De Druiventros: D'r op of d'r onder

Het nieuwe programma De Druiventros: d'r op of d'r onder is vanaf dinsdag 27 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Druiventros: d'r op of d'r onder terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV