Chateau Meiland: krijgt Maxime brandwonden door blonderen van haar?

Chateau Meiland: krijgt Maxime brandwonden door blonderen van haar?

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Maxime Meiland wil haar haren blond verven maar dat lijkt niet helemaal goed te gaan, laat ze haar ouders weten met haar hoofd gehuld in aluminiumfolie: "Papa, het doet echt pijn."

Brandwonden
Erica vindt dat ze zich aanstelt maar Martien snelt te hulp: "Als ze straks brandwonden heeft, is het jouw schuld", sneert hij naar zijn vrouw. Maxime wordt banger en banger en als dan ook nog blijkt dat haar hoofd wel erg warm aanvoelt is het drama uiteraard compleet. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

<em>Chateau Meiland</em>: krijgt Maxime brandwonden door blonderen van haar? Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Maxime Meiland wil haar haren blond verven maar dat lijkt niet helemaal goed te gaan, laat ze haar ouders weten met haar hoofd gehuld in aluminiumfolie: "Papa, het doet echt pijn." BrandwondenErica vindt dat ze zich aanstelt maar Martien snelt te hulp: "Als ze straks brandwonden heeft, is het jouw schuld", sneert hij naar zijn vrouw. Maxime wordt banger en banger en als dan ook nog blijkt dat haar hoofd wel erg warm aanvoelt is het drama uiteraard compleet. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Maxime Meiland heeft nieuwe tanden Bekijk deze video » Martien Meiland bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!'' Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: krijgt Maxime brandwonden door blonderen van haar? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier