Oscars 2021: Anthony Hopkins geeft toch Oscarspeech en noemt Chadwick Boseman

Oscars 2021: Anthony Hopkins geeft toch Oscarspeech en noemt Chadwick Boseman

<em>Oscars 2021</em>: Anthony Hopkins geeft toch Oscarspeech en noemt Chadwick Boseman Je kunt alle aankondigingen, lijsten, films en fragmenten van de Oscars 2021 (terug)kijken op Gids.tv. Sir Anthony Hopkins geeft vanuit het prachtige Wales alsnog een speech om zijn Oscar voor beste mannelijke hoofdrol te vieren. In zijn speech besteedt hij ook aandacht aan Chadwick Boseman: "Hij is veel te vroeg heengegaan". Bekijk de reactie van Anthony Hopkins op de ceremonie hierboven. Bekijk ook Oscars 2021: Grote verrassing in categorie Beste acteur, Anthony Hopkins wint van Chadwick Boseman Bekijk deze video » Oscars 2021: bekijk de samenvatting (video) Bekijk deze video »
Film :
Oscars 2021: Anthony Hopkins geeft toch Oscarspeech en noemt Chadwick Boseman

Je kunt alle aankondigingen, lijsten, films en fragmenten van de Oscars 2021 (terug)kijken op Gids.tv.

Sir Anthony Hopkins geeft vanuit het prachtige Wales alsnog een speech om zijn Oscar voor beste mannelijke hoofdrol te vieren. In zijn speech besteedt hij ook aandacht aan Chadwick Boseman: "Hij is veel te vroeg heengegaan".

Bekijk de reactie van Anthony Hopkins op de ceremonie hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oscars 2021: Anthony Hopkins geeft toch Oscarspeech en noemt Chadwick Boseman of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier