Maandag in Chateau Meiland: Maxime en Leroy snijden de gender reveal-taart aan

Maandag in Chateau Meiland: Maxime en Leroy snijden de gender reveal-taart aan

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Vanavond is er spanning en sensatie in Chateau Meiland. Dan vindt namelijk de gender reveal-party plaats en maken Maxime en Leroy bekend of ze een jongen of een meisje krijgen.

Lees verder onder de video.

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Maxime en Leroy snijden de gender reveal-taart aan Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Vanavond is er spanning en sensatie in Chateau Meiland. Dan vindt namelijk de gender reveal-party plaats en maken Maxime en Leroy bekend of ze een jongen of een meisje krijgen. Lees verder onder de video. Is taart roze of blauw van binnen?In de eerste beelden is te zien dat ze een taart aansnijden, die van binnen dan roze of blauw moet zijn. Vanavond in de uitzending wordt pas echt duidelijk of de kleine Claire een broertje of zusje krijgt… Bekijk het fragment uit Chateau Meiland in de video hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland gemist? Maxime maakt zwangerschap bekend met video, Martien helpt Bekijk deze video » Chateau Meiland: krijgt Maxime brandwonden door blonderen van haar? Bekijk deze video »

Is taart roze of blauw van binnen?
In de eerste beelden is te zien dat ze een taart aansnijden, die van binnen dan roze of blauw moet zijn. Vanavond in de uitzending wordt pas echt duidelijk of de kleine Claire een broertje of zusje krijgt…

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland in de video hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Chateau Meiland: Maxime en Leroy snijden de gender reveal-taart aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier