Donny Roelvink verpest tafel: "Janice komt zo thuis en vermoordt me" (video)

Donny Roelvink verpest tafel: "Janice komt zo thuis en vermoordt me" (video)

Donny Roelvink dacht lekker aan de schoonmaak te gaan, maar dat liep iets anders dan gepland. Hij beschadigde de tafel met een ontvettingsmiddel en kreeg het niet meer gefixed. Zijn vriendin Janice is dol op de tafel en hij is dan ook als de dood voor haar reactie.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Donny Roelvink</em> verpest tafel: &quot;Janice komt zo thuis en vermoordt me&quot; (video) Donny Roelvink dacht lekker aan de schoonmaak te gaan, maar dat liep iets anders dan gepland. Hij beschadigde de tafel met een ontvettingsmiddel en kreeg het niet meer gefixed. Zijn vriendin Janice is dol op de tafel en hij is dan ook als de dood voor haar reactie. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Donny Roelvink kondigt nieuwe muziek aan met 'volwassen sound' Bekijk deze video » RTL Boulevard: waarom liggen Dave en Donny Roelvink met elkaar in de clinch? Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink verpest tafel: "Janice komt zo thuis en vermoordt me" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier