Zien: 16-jarige overvaller wordt met krat op hoofd geslagen door bakker

Zien: 16-jarige overvaller wordt met krat op hoofd geslagen door bakker

Het zal je maar gebeuren: ben je in je bakkerij druk met het bakken van brood en lekkernijen voor Koningsdag, staat er ineens een zestienjarige puber met een mes te zwaaien. Het overkwam vanochtend bakker Edwin Vos van bakkerij Van der Linden in Ridderkerk. Nog geen minuut later lag de bakker bovenop de overvaller. Wat is hier gebeurd?

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: <em>16-jarige overvaller</em> wordt met krat op hoofd geslagen door bakker Het zal je maar gebeuren: ben je in je bakkerij druk met het bakken van brood en lekkernijen voor Koningsdag, staat er ineens een zestienjarige puber met een mes te zwaaien. Het overkwam vanochtend bakker Edwin Vos van bakkerij Van der Linden in Ridderkerk. Nog geen minuut later lag de bakker bovenop de overvaller. Wat is hier gebeurd? Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Video: overgewicht? Geef corona de schuld Bekijk deze video » Brabants dorp onveilig door AZC en eist sluiting: "Ik blijf thuis!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: 16-jarige overvaller wordt met krat op hoofd geslagen door bakker


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: 16-jarige overvaller wordt met krat op hoofd geslagen door bakker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier