Bekijk hier de trailer van Master of None - Seizoen 3 (Netflix)

Bekijk hier de trailer van Master of None - Seizoen 3 (Netflix)

Bekijk hier de trailer van <em>Master of None</em> - Seizoen 3 (Netflix) De met een Emmy Award bekroonde serie Master of None keert terug met een nieuw seizoen over de relatie tussen Denise (Lena Waithe) en haar partner Alicia (Naomi Ackie). Dit nieuwe seizoen, dat werd geregisseerd door Aziz Ansari, is een modern liefdesverhaal dat op intieme wijze de ups en downs van het huwelijk, vruchtbaarheidsproblemen en persoonlijke groei in beeld brengt. Bekijk de trailer van Master of None - Seizoen 3 hierboven. Het nieuwe seizoen van Master of None is vanaf 23 mei te zien op Netflix. Bekijk ook Zweedse film Dancing Queens vanaf 3 juni te zien bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video » Bekijk teaser The Circle seizoen 2 Bekijk deze video » Video: Nederland is in de ban van nieuwe Netflix serie ‘The Serpent’ Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk hier de trailer van Master of None - Seizoen 3 (Netflix)

De met een Emmy Award bekroonde serie Master of None keert terug met een nieuw seizoen over de relatie tussen Denise (Lena Waithe) en haar partner Alicia (Naomi Ackie). Dit nieuwe seizoen, dat werd geregisseerd door Aziz Ansari, is een modern liefdesverhaal dat op intieme wijze de ups en downs van het huwelijk, vruchtbaarheidsproblemen en persoonlijke groei in beeld brengt.

Bekijk de trailer van Master of None - Seizoen 3 hierboven. Het nieuwe seizoen van Master of None is vanaf 23 mei te zien op Netflix.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV