Shirma Rouse is 60 kilo lichter: "Ik geef mezelf meer liefde" (video)

Shirma Rouse is 60 kilo lichter: "Ik geef mezelf meer liefde" (video)

In de zomer van 2019 besloot Shirma Rouse het roer volledig om te gooien en de strijd tegen de kilo's aan te gaan. Ze wilde vooral haar relatie met voedsel veranderen. Inmiddels is de zangeres maar liefst 60 kilo lichter en voelt ze zich beter dan ooit.

Mezelf meer liefde geven
Shirma heeft geen einddoel: "Ik voel me goed, ik vind mezelf een mooie vrouw", vertelt ze. "Het is vooral goed voor m'n gezondheid en dat is m'n focus. Daar ga ik mee verder. Ik geef mezelf meer liefde en dan is het resultaat dat de kilo's eraf gaan."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Shirma Rouse</em> is 60 kilo lichter: &quot;Ik geef mezelf meer liefde&quot; (video) In de zomer van 2019 besloot Shirma Rouse het roer volledig om te gooien en de strijd tegen de kilo's aan te gaan. Ze wilde vooral haar relatie met voedsel veranderen. Inmiddels is de zangeres maar liefst 60 kilo lichter en voelt ze zich beter dan ooit. Mezelf meer liefde gevenShirma heeft geen einddoel: "Ik voel me goed, ik vind mezelf een mooie vrouw", vertelt ze. "Het is vooral goed voor m'n gezondheid en dat is m'n focus. Daar ga ik mee verder. Ik geef mezelf meer liefde en dan is het resultaat dat de kilo's eraf gaan." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Shirma Rouse is 60 kilo lichter: "Ik geef mezelf meer liefde" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shirma Rouse is 60 kilo lichter: "Ik geef mezelf meer liefde" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier