Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: krijgt Maxime brandwonden door blonderen van haar? Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Maxime en Leroy snijden de gender reveal-taart aan Bekijk deze video » Spoiler: dit is het geslacht van de baby van Maxime Meiland Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien krijgt gekke stem door helium maar hoort geen verschil Bekijk deze video » De Meilandjes vinden Martien wat mager en Maxime maakt bekend of ze een jongen of een meisje krijgt. Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv. VereeuwigdDe familie Meiland is vereeuwigd op een schilderij en het realistische groepsportret wordt onthuld, maar wat is Martien mager op het schilderij. OnthullingsfeestjeZe krijgen Bossche bollen mee. Hoeveel calorieën zouden daarin zitten? Minstens evenveel als in de taart-met-vulling die Maxime heeft besteld voor het onthullingsfeestje; is ze zwanger van een jongen of een meisje? Martien (Chateau Meiland) is dol op lamp Kees: 'De enige man in mijn leven' Bekijk deze video » Martien Meiland oefent met Britt Dekker: ''Wat zien we er goed uit samen!'' Bekijk deze video » Martien Meiland bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Meilandjes vinden Martien wat mager en Maxime maakt bekend of ze een jongen of een meisje krijgt.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Vereeuwigd
De familie Meiland is vereeuwigd op een schilderij en het realistische groepsportret wordt onthuld, maar wat is Martien mager op het schilderij.

Onthullingsfeestje
Ze krijgen Bossche bollen mee. Hoeveel calorieën zouden daarin zitten? Minstens evenveel als in de taart-met-vulling die Maxime heeft besteld voor het onthullingsfeestje; is ze zwanger van een jongen of een meisje?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier