Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Help, mijn man is klusser!: John Williams is excuses Klaas meer dan zat Bekijk deze video » In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser!' schakelen radeloze vrouwen weer de hulp in van John Williams en zijn klusteam om hun man tot de orde te roepen. Elke maandag om 20:30 uur op RTL 4. Elf jaarIn de eerste aflevering reizen John en het team af naar het noordelijk gelegen Ter Apel. De 52-jarige Ina probeert al ruim elf jaar om haar man, Klaas, aan het werk te krijgen. Klaar meMaar het is tevergeefs. Ina is er flink klaar mee. Ze is dan ook blij als Klaas de hulp lijkt te accepteren, maar wil hij eigenlijk wel dat het huis afkomt? John Williams laat eerste beelden Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 14 zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser!' schakelen radeloze vrouwen weer de hulp in van John Williams en zijn klusteam om hun man tot de orde te roepen. Elke maandag om 20:30 uur op RTL 4.

Elf jaar
In de eerste aflevering reizen John en het team af naar het noordelijk gelegen Ter Apel. De 52-jarige Ina probeert al ruim elf jaar om haar man, Klaas, aan het werk te krijgen.

Klaar me
Maar het is tevergeefs. Ina is er flink klaar mee. Ze is dan ook blij als Klaas de hulp lijkt te accepteren, maar wil hij eigenlijk wel dat het huis afkomt?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn man is klusser!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier