LuckyTV: Claudia de Breij krijgt 'doodstraf' van burgemeester: ‘Nee hoor, geintje’

LuckyTV: Claudia de Breij krijgt 'doodstraf' van burgemeester: ‘Nee hoor, geintje’

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

Claudia de Breij heeft maandag een koninklijke onderscheiding gekregen, deze kreeg de cabaretière uit handen van de burgemeester van Utrecht, Sharon Dijksma. Maar in LuckyTV is te zien dat Claudia een nogal bijzondere speech moet aanhoren.

Lees verder onder de video.

<em>LuckyTV</em>: Claudia de Breij krijgt 'doodstraf' van burgemeester: ‘Nee hoor, geintje’ Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Claudia de Breij heeft maandag een koninklijke onderscheiding gekregen, deze kreeg de cabaretière uit handen van de burgemeester van Utrecht, Sharon Dijksma. Maar in LuckyTV is te zien dat Claudia een nogal bijzondere speech moet aanhoren. Lees verder onder de video. Dijksma komt niet uit haar woordenDijksma komt niet helemaal uit haar woorden als zij De Breij toespreekt bij het uitdelen van de onderscheiding. Ze komt ook met een grap dat Claudia de grootste prijs krijgt die Nederland kent. “De doodstraf. Nee hoor, ik maak maar een geintje.” Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV: koning Willy wil graag "vrouwelijk schoon" zien bij Songfestival Bekijk deze video » LuckyTV: Freek Vonk al 3 dagen in T-Rex-pak: ‘Extreem zwaar door urine en uitwerpselen’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Claudia de Breij krijgt 'doodstraf' van burgemeester: ‘Nee hoor, geintje’

Dijksma komt niet uit haar woorden
Dijksma komt niet helemaal uit haar woorden als zij De Breij toespreekt bij het uitdelen van de onderscheiding. Ze komt ook met een grap dat Claudia de grootste prijs krijgt die Nederland kent. “De doodstraf. Nee hoor, ik maak maar een geintje.”

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Claudia de Breij krijgt 'doodstraf' van burgemeester: ‘Nee hoor, geintje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier