Beau gemist? Albert Verlinde blikt terug op zijn 60-jarige leven

Beau gemist? Albert Verlinde blikt terug op zijn 60-jarige leven

Hieronder zie je een fragment uit Beau van maandag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Albert Verlinde was maandagavond te gast bij Beau, voor een terugblik op zijn bijzondere leven. De theaterproducent, presentator en politicus vierde zondag zijn 60e verjaardag, dus een mooie gelegenheid om bij de talkshow terug te kijken op een aantal bijzondere momenten uit zijn leven en carrière.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Albert Verlinde blikt terug op zijn 60-jarige leven Hieronder zie je een fragment uit Beau van maandag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Albert Verlinde was maandagavond te gast bij Beau, voor een terugblik op zijn bijzondere leven. De theaterproducent, presentator en politicus vierde zondag zijn 60e verjaardag, dus een mooie gelegenheid om bij de talkshow terug te kijken op een aantal bijzondere momenten uit zijn leven en carrière. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Albert Verlinde blikt terug op zijn 60-jarige leven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Albert Verlinde blikt terug op zijn 60-jarige leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier