Beau: Wouter de Winther bespreekt wat meest opvalt aan notulen ministerraad

Beau: Wouter de Winther bespreekt wat meest opvalt aan notulen ministerraad

Hieronder zie je een fragment uit Beau van maandag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Maandagavond zijn voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis notulen van een ministerraad vroegtijdig openbaar gemaakt. Aanleiding was de toeslagenaffaire, RTL Nieuws meldde eerder al dat er informatie zou zijn achtergehouden, daarop is besloten om deze notulen over de bewuste ministerraad nu al openbaar te maken. Verslaggever Wouter de Winther vertelt bij Beau de meest ‘brisante’ punten uit deze documenten.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Wouter de Winther bespreekt wat meest opvalt aan notulen ministerraad Hieronder zie je een fragment uit Beau van maandag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Maandagavond zijn voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis notulen van een ministerraad vroegtijdig openbaar gemaakt. Aanleiding was de toeslagenaffaire, RTL Nieuws meldde eerder al dat er informatie zou zijn achtergehouden, daarop is besloten om deze notulen over de bewuste ministerraad nu al openbaar te maken. Verslaggever Wouter de Winther vertelt bij Beau de meest ‘brisante’ punten uit deze documenten. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Wouter de Winther bespreekt wat meest opvalt aan notulen ministerraad


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Wouter de Winther bespreekt wat meest opvalt aan notulen ministerraad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier