Beau gemist? Olga Commandeur dolgelukkig met koninklijk lintje

Beau gemist? Olga Commandeur dolgelukkig met koninklijk lintje

Hieronder zie je een fragment uit Beau van maandag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Olga Commandeur is een van de gelukkigen die maandag een koninklijke onderscheiding heeft gekregen. Ze weet nog niet precies de regels rond momenten waarop ze dit mag dragen, maar de sportlerares is erg blij met haar lintje. “Het is een soort kers op je carrièretaart.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Olga Commandeur dolgelukkig met koninklijk lintje Hieronder zie je een fragment uit Beau van maandag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Olga Commandeur is een van de gelukkigen die maandag een koninklijke onderscheiding heeft gekregen. Ze weet nog niet precies de regels rond momenten waarop ze dit mag dragen, maar de sportlerares is erg blij met haar lintje. “Het is een soort kers op je carrièretaart.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Olga Commandeur dolgelukkig met koninklijk lintje


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Olga Commandeur dolgelukkig met koninklijk lintje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV