Video: Samantha Steenwijk met de dood bedreigd om actie in De Verraders

Video: Samantha Steenwijk met de dood bedreigd om actie in De Verraders

Samantha Steenwijk speelt een grote rol in De Verraders, ze begon ze als Getrouwe en nu is ze een Verrader. De zangeres speelt haar eigen spel, maar dat roept nogal heftige reacties op, zo vertelt Samantha bij Koffietijd.

Lees verder onder de video.

Video: Samantha Steenwijk met de dood bedreigd om actie in <em>De Verraders</em> Samantha Steenwijk speelt een grote rol in De Verraders, ze begon ze als Getrouwe en nu is ze een Verrader. De zangeres speelt haar eigen spel, maar dat roept nogal heftige reacties op, zo vertelt Samantha bij Koffietijd. Lees verder onder de video. Samantha erg geschrokken van heftige reactiesSamantha heeft mede-Verrader Holly Mae Brood uit het spel gewerkt en dat wordt haar niet in dank afgenomen. “Wij onder elkaar lachen erom en we houden allemaal van elkaar en we zien elkaar allemaal nog. Maar mensen thuis nemen het veel serieuzer, tot mega heftige berichten afgelopen weekend”, vertelt Samantha. “Zelfs tot doodsbedreigingen aan toe, dat ik denk: het gaat over een spel, laten we even een beetje rustig zijn met elkaar. Daar ben ik heel erg van geschrokken moet ik eerlijk zeggen.” Bekijk het gesprek over De Verraders met Samantha Steenwijk in de video van Koffietijd hierboven. De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. De Verraders: Loek en Chatilla beschuldigen elkaar dat ze verrader zijn Bekijk deze video » Holly Mae Brood over actie Samantha Steenwijk in De Verraders: "Iedereen speelt zijn eigen spel" Bekijk deze video »
TV :
Video: Samantha Steenwijk met de dood bedreigd om actie in De Verraders

Samantha erg geschrokken van heftige reacties
Samantha heeft mede-Verrader Holly Mae Brood uit het spel gewerkt en dat wordt haar niet in dank afgenomen. “Wij onder elkaar lachen erom en we houden allemaal van elkaar en we zien elkaar allemaal nog. Maar mensen thuis nemen het veel serieuzer, tot mega heftige berichten afgelopen weekend”, vertelt Samantha. “Zelfs tot doodsbedreigingen aan toe, dat ik denk: het gaat over een spel, laten we even een beetje rustig zijn met elkaar. Daar ben ik heel erg van geschrokken moet ik eerlijk zeggen.”

Bekijk het gesprek over De Verraders met Samantha Steenwijk in de video van Koffietijd hierboven.

De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Samantha Steenwijk met de dood bedreigd om actie in De Verraders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier