Dinsdag viert De 5 Uur Show Koningsdag met Johan Vlemmix en Karin Bloemen

Dinsdag viert De 5 Uur Show Koningsdag met Johan Vlemmix en Karin Bloemen

Dinsdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, en deze keer viert de show Koningsdag:

  • Vaste gast Jelte van der Goot komt langs, maar ook wordt Koningsdag gevierd met Karin Bloemen en koningshuis-fan Johan Vlemmix.
  • De 5 Uur Show staat onder meer stil bij het bezoeken van digitale vrijmarkten en de traditie spijkerpoepen wordt geëerd.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van dinsdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Dinsdag viert <em>De 5 Uur Show</em> Koningsdag met Johan Vlemmix en Karin Bloemen Dinsdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, en deze keer viert de show Koningsdag: Vaste gast Jelte van der Goot komt langs, maar ook wordt Koningsdag gevierd met Karin Bloemen en koningshuis-fan Johan Vlemmix. De 5 Uur Show staat onder meer stil bij het bezoeken van digitale vrijmarkten en de traditie spijkerpoepen wordt geëerd. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van dinsdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Kijk LIVE naar Koningsdag 2021 in Eindhoven Bekijk deze video » Koningsdag 2021: vlaggen hangen uit voor verjaardag koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag viert De 5 Uur Show Koningsdag met Johan Vlemmix en Karin Bloemen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag viert De 5 Uur Show Koningsdag met Johan Vlemmix en Karin Bloemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier