Bekijk beelden Koningsdag 2021 vanuit Vondelpark: "Feestje, moet kunnen"

Bekijk beelden Koningsdag 2021 vanuit Vondelpark: "Feestje, moet kunnen"

Ondanks de coronamaatregelen wordt Koningsdag toch nog voluit gevierd in delen van het land. Zo is het in het Vondelpark in Amsterdam al zo druk dat de ME klaar staat om het te ontruimen. Bekijk hieronder de Hart van Nederland-beelden met enkele jongeren aan het woord.

Lees verder onder de video.

Bekijk beelden <em>Koningsdag 2021</em> vanuit <em>Vondelpark</em>: &quot;Feestje, moet kunnen&quot; Ondanks de coronamaatregelen wordt Koningsdag toch nog voluit gevierd in delen van het land. Zo is het in het Vondelpark in Amsterdam al zo druk dat de ME klaar staat om het te ontruimen. Bekijk hieronder de Hart van Nederland-beelden met enkele jongeren aan het woord. Lees verder onder de video. Politie op de achtergrondHart van Nederland is aanwezig en praat met de jongeren: "Het moet inprincipe wel kunnen. Als je het rustig en veilig doet, moet het wel kunnen", zegt een jongen. "Laten we hopen dat de politie op de achtergrond blijft. Dan kunnen we rustig samen een feestje houden", voegt hij toe. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden vanuit het Vondelpark op Koningsdag 2021. Bekijk ook Bekijk aankomst koning & prinses Amalia in DAF (Koningsdag 2021) Bekijk deze video » ZIEN: Trijntje Oosterhuis zingt weerbericht op Koningsdag 2021 Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk beelden Koningsdag 2021 vanuit Vondelpark: "Feestje, moet kunnen"

Politie op de achtergrond
Hart van Nederland is aanwezig en praat met de jongeren: "Het moet inprincipe wel kunnen. Als je het rustig en veilig doet, moet het wel kunnen", zegt een jongen. "Laten we hopen dat de politie op de achtergrond blijft. Dan kunnen we rustig samen een feestje houden", voegt hij toe.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden vanuit het Vondelpark op Koningsdag 2021.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden Koningsdag 2021 vanuit Vondelpark: "Feestje, moet kunnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier