EenVandaag: Caféhouders over heropenen terrassen: "Had 4 maanden geleden ook gekund"

EenVandaag: Caféhouders over heropenen terrassen: "Had 4 maanden geleden ook gekund"

De een is er blij om, de ander ziet er tegenop. Feit is dat de versoepelingen morgen, woensdag 28 april, ingaan. Na een maandenlange lockdown mogen de terrassen weer open. Bekijk hieronder de Een Vandaag video over de heropening van de terrassen.

Lees verder onder de video.

<em>EenVandaag</em>: Caféhouders over heropenen terrassen: &quot;Had 4 maanden geleden ook gekund&quot; De een is er blij om, de ander ziet er tegenop. Feit is dat de versoepelingen morgen, woensdag 28 april, ingaan. Na een maandenlange lockdown mogen de terrassen weer open. Bekijk hieronder de Een Vandaag video over de heropening van de terrassen. Lees verder onder de video. Gemengde gevoelensCaféhouders hebben gemengde gevoelens: "We hadden vier maanden geleden ook open gekund toen waren de cijfers minder dan dat het nu is", zegt een horeca ondernemer. Bekijk hierboven de Een Vandaag video over de heropening van de terrassen. Bekijk ook Diederik Jekel over openen terrassen: "Ook daar gelden de maatregelen" Bekijk deze video » Video: Dries Roelvink komt terrassen Brasserie van Dam openen: "Wat een feest" Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: Caféhouders over heropenen terrassen: "Had 4 maanden geleden ook gekund"

Gemengde gevoelens
Caféhouders hebben gemengde gevoelens: "We hadden vier maanden geleden ook open gekund toen waren de cijfers minder dan dat het nu is", zegt een horeca ondernemer.

Bekijk hierboven de Een Vandaag video over de heropening van de terrassen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: Caféhouders over heropenen terrassen: "Had 4 maanden geleden ook gekund" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier