Bekijk de beelden: Alle hoogtepunten van Koningsdag Eindhoven 2021

Bekijk de beelden: Alle hoogtepunten van Koningsdag Eindhoven 2021

Met de woorden “een Koningsdag om nooit te vergeten, maar ook om nooit te herhalen,” sloot koning Willem-Alexander Koningsdag 2021 in Eindhoven dinsdagmiddag af. De koninklijke familie vertrok iets voor half twee uit Eindhoven, in dezelfde voertuigen als waar ze de stad mee kwamen inrijden. De koning liet weten dat hij ondanks alle beperkingen rondom de coronacrisis een fantastische dag heeft gehad.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: Alle <em>hoogtepunten</em> van <em>Koningsdag Eindhoven</em> 2021 Met de woorden “een Koningsdag om nooit te vergeten, maar ook om nooit te herhalen,” sloot koning Willem-Alexander Koningsdag 2021 in Eindhoven dinsdagmiddag af. De koninklijke familie vertrok iets voor half twee uit Eindhoven, in dezelfde voertuigen als waar ze de stad mee kwamen inrijden. De koning liet weten dat hij ondanks alle beperkingen rondom de coronacrisis een fantastische dag heeft gehad. Tekst gaat verder onder de video. Proost op gezondheidKoning Willem-Alexander heeft zijn nationale toost gebruikt om iedereen die ons helpt tijdens de coronapandemie te bedanken. De koning heft het glas op een snel einde aan een 'verschrikkelijke pandemie'. Willem-Alexander sluit zijn toost af met een wens: "Dat Koningsdag volgend jaar in normale omstandigheden kan plaatsvinden." Bekijk de video van Blauw Bloed hierboven. Bekijk ook Bekijk beelden Koningsdag 2021 vanuit Vondelpark: "Feestje, moet kunnen" Bekijk deze video » Willem-Alexander over Koningsdag Eindhoven: "Koningsdag om nooit te herhalen" Bekijk deze video » MAX Koningsdag: Bekijk optreden Popkoor Presitge - Oceaan vanaf Paleis Soestdijk Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk de beelden: Alle hoogtepunten van Koningsdag Eindhoven 2021

Proost op gezondheid
Koning Willem-Alexander heeft zijn nationale toost gebruikt om iedereen die ons helpt tijdens de coronapandemie te bedanken. De koning heft het glas op een snel einde aan een 'verschrikkelijke pandemie'. Willem-Alexander sluit zijn toost af met een wens: "Dat Koningsdag volgend jaar in normale omstandigheden kan plaatsvinden."

Bekijk de video van Blauw Bloed hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV