Video: Koningsdag wéér Woningsdag, maar we zitten minder binnen

Video: Koningsdag wéér Woningsdag, maar we zitten minder binnen

Voor het tweede jaar op rij vieren we eigenlijk geen Koningsdag, maar Woningsdag. We horen massaal thuis te zitten net zoals dat vorig jaar het geval was, maar daar is deze feestdag natuurlijk nooit voor opgezet. Toch is het dit jaar een stuk drukker op straat dan het vorig jaar was. De koninklijke familie is dit jaar ook weer buitenshuis te vinden, waar zij vorig jaar niet de straat op zijn gegaan. "Corona is een tijd van terugtrekking. Daarom is Koningsdag belangrijk: dat gaat over erbij horen", aldus Psycholoog Gijs Coppens.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

Video: <em>Koningsdag</em> wéér Woningsdag, maar we zitten minder binnen Voor het tweede jaar op rij vieren we eigenlijk geen Koningsdag, maar Woningsdag. We horen massaal thuis te zitten net zoals dat vorig jaar het geval was, maar daar is deze feestdag natuurlijk nooit voor opgezet. Toch is het dit jaar een stuk drukker op straat dan het vorig jaar was. De koninklijke familie is dit jaar ook weer buitenshuis te vinden, waar zij vorig jaar niet de straat op zijn gegaan. "Corona is een tijd van terugtrekking. Daarom is Koningsdag belangrijk: dat gaat over erbij horen", aldus Psycholoog Gijs Coppens. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Video: zo zag Koningsdag 2021 eruit Bekijk deze video » Prinses Alexia over toekomst: "Ik vind het fijn dat ik later iets kan doen met mijn interesses" Bekijk deze video » Video: Marc van der Linden blij dat hij niet fysiek aanwezig was tijdens Koningsdag 2021 Bekijk deze video »
TV :
Video: Koningsdag wéér Woningsdag, maar we zitten minder binnen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Koningsdag wéér Woningsdag, maar we zitten minder binnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV