Video: kinderen uit Eindhoven balen over Koningsdag: "Ik had hem wel in het echt willen zien"

Video: kinderen uit Eindhoven balen over Koningsdag: "Ik had hem wel in het echt willen zien"

De koning vierde vandaag zijn verjaardag in Eindhoven. Helaas krijgen inwoners van de stad daar maar weinig van mee door de huidige lockdown. De koninklijke familie ging namelijk niet zoals normaal door de straten, maar vierden het bescheiden in een klein clubje. Toch konden de kinderen het feest via de televisie meemaken, maar of ze daar nu zo blij van worden: "Ik had hem wel in het echt willen zien." Koning of geen koning, de kinderen maken er zelf een feestje van.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: kinderen uit <em>Eindhoven</em> balen over <em>Koningsdag</em>: &quot;Ik had hem wel in het echt willen zien&quot; De koning vierde vandaag zijn verjaardag in Eindhoven. Helaas krijgen inwoners van de stad daar maar weinig van mee door de huidige lockdown. De koninklijke familie ging namelijk niet zoals normaal door de straten, maar vierden het bescheiden in een klein clubje. Toch konden de kinderen het feest via de televisie meemaken, maar of ze daar nu zo blij van worden: "Ik had hem wel in het echt willen zien." Koning of geen koning, de kinderen maken er zelf een feestje van. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Prinses Alexia over toekomst: "Ik vind het fijn dat ik later iets kan doen met mijn interesses" Bekijk deze video » Video: Marc van der Linden blij dat hij niet fysiek aanwezig was tijdens Koningsdag 2021 Bekijk deze video » RTL Boulevard: Maan kan het goed vinden met de prinsessen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: kinderen uit Eindhoven balen over Koningsdag: "Ik had hem wel in het echt willen zien"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: kinderen uit Eindhoven balen over Koningsdag: "Ik had hem wel in het echt willen zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier