Burgemeester Eindhoven in Op1 over Koningsdag 2021: "Hele ontspannen sfeer"

Burgemeester Eindhoven in Op1 over Koningsdag 2021: "Hele ontspannen sfeer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 april terugkijken bij Gids.tv.

Burgemeester Eindhoven in <em>Op1</em> over <em>Koningsdag 2021</em>: &quot;Hele ontspannen sfeer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 april terugkijken bij Gids.tv. Vandaag vierde de koning zijn verjaardag in Eindhoven. Burgemeester van de stad, John Jorritsma praat na over deze bijzondere dag. "Je hebt altijd een gezonde spanning voor zoiets", aldus de burgemeester. Echter blijkt deze spanning voor niets te zijn geweest: "Je merkt gewoon dat er hele ontspannen sfeer is, er wordt gelachen." Hij benadrukt nog even hoe 'warm' hij deze ervaring heeft meegemaakt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester Eindhoven in Op1 over Koningsdag 2021: "Hele ontspannen sfeer"

Vandaag vierde de koning zijn verjaardag in Eindhoven. Burgemeester van de stad, John Jorritsma praat na over deze bijzondere dag. "Je hebt altijd een gezonde spanning voor zoiets", aldus de burgemeester. Echter blijkt deze spanning voor niets te zijn geweest: "Je merkt gewoon dat er hele ontspannen sfeer is, er wordt gelachen." Hij benadrukt nog even hoe 'warm' hij deze ervaring heeft meegemaakt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Eindhoven in Op1 over Koningsdag 2021: "Hele ontspannen sfeer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier