Renske Leijten in Op1 over toeslagenaffaire: "Helft wordt afgewezen voor 30.000 euro regeling"

Renske Leijten in Op1 over toeslagenaffaire: "Helft wordt afgewezen voor 30.000 euro regeling"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 april terugkijken bij Gids.tv.

Renske Leijten in <em>Op1</em> over <em>toeslagenaffaire</em>: &quot;Helft wordt afgewezen voor 30.000 euro regeling&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 april terugkijken bij Gids.tv. Renske Leijten reageert op de brief die is opgesteld door de gedupeerden van de toeslagenaffaire als reactie op het vrijgeven van ministerraadnotulen. De wereld denkt volgens Leijten dat het probleem is 'opgelost' met de 30.000 euro regeling. Dit blijkt echter geen oplossing: "De helft wordt daarvoor afgewezen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renske Leijten in Op1 over toeslagenaffaire: "Helft wordt afgewezen voor 30.000 euro regeling"

Renske Leijten reageert op de brief die is opgesteld door de gedupeerden van de toeslagenaffaire als reactie op het vrijgeven van ministerraadnotulen. De wereld denkt volgens Leijten dat het probleem is 'opgelost' met de 30.000 euro regeling. Dit blijkt echter geen oplossing: "De helft wordt daarvoor afgewezen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Renske Leijten in Op1 over toeslagenaffaire: "Helft wordt afgewezen voor 30.000 euro regeling" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier