Rooijakkers Over De Vloer met Richard Groenendijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met Richard Groenendijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Rooijakkers Over De Vloer: Richard Groenendijk

Rooijakkers Over De Vloer met Richard Groenendijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Richard Groenendijk in Rooijakkers over de Vloer: "Ik was bij mezelf weggelopen" Bekijk deze video » Art Rooijakkers gaat in deze aflevering op bezoek bij Richard Groenendijk op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. TrotsGroenendijk vertelt met trots over zijn geboortegrond, maar ook hoe noodzakelijk het was om op zijn negentiende naar Rotterdam te gaan. RootsDaar kwam de cabaretier met veel vallen en opstaan tot groei en bloei. En om dat aan de wereld te laten zien, keert hij steeds terug naar zijn roots. Daar schrijft hij zijn succesvolle voorstellingen. BN'ers in het ziekenhuis: Olcay en Richard gieren het uit bij reanimatiepop Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Emotioneel gesprek tussen Richard Groenendijk en zieke man Bekijk deze video » Goed Fout gemist? Richard Groenendijk herkent zichzelf in Holle Bolle Gijs Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk bang voor bloedtesten Bekijk deze video »
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer met Richard Groenendijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Art Rooijakkers gaat in deze aflevering op bezoek bij Richard Groenendijk op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

Trots
Groenendijk vertelt met trots over zijn geboortegrond, maar ook hoe noodzakelijk het was om op zijn negentiende naar Rotterdam te gaan.

Roots
Daar kwam de cabaretier met veel vallen en opstaan tot groei en bloei. En om dat aan de wereld te laten zien, keert hij steeds terug naar zijn roots. Daar schrijft hij zijn succesvolle voorstellingen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer met Richard Groenendijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier