Zien: dansende Maan leeft zich uit voor koning Willem-Alexander bij repetitie The Streamers

Zien: dansende Maan leeft zich uit voor koning Willem-Alexander bij repetitie The Streamers

Tijdens Koningsdag 2021 bracht de koninklijke familie ook een bezoekje aan de repetities van The Streamers, die 's avonds een livestream-concert gaven. Koning Willem-Alexander stond enigszins ongemakkelijk aan de zijkant, maar hij kon de uitbundig dansende Maan, enkele meters voor hem, wellicht wel waarderen...

Lees verder onder de video.

Zien: dansende <em>Maan</em> leeft zich uit voor koning Willem-Alexander bij repetitie <em>The Streamers</em> Tijdens Koningsdag 2021 bracht de koninklijke familie ook een bezoekje aan de repetities van The Streamers, die 's avonds een livestream-concert gaven. Koning Willem-Alexander stond enigszins ongemakkelijk aan de zijkant, maar hij kon de uitbundig dansende Maan, enkele meters voor hem, wellicht wel waarderen... Lees verder onder de video. PrinsesjesDe artiesten die bij The Streamers optraden (naast Maan onder anderen Davina Michelle, Typhoon en Duncan Laurence) konden de jonge prinsesjes wellicht meer bekoren. Ook zij keken hun ogen echter uit bij de repetitie. De camera's van Blauw bloed waren op een tactische positie opgesteld, zodat we de dansende Maan én de koninklijke familie in één shot gevangen zagen... Er was echter ook uitgebreid tijd voor een praatje met de artiesten. Bekijk de beelden van de repetities van The Streamers hierboven. Bekijk ook Bekijk aankomst koning & prinses Amalia in DAF (Koningsdag 2021) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Alle hoogtepunten van Koningsdag Eindhoven 2021 Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: dansende Maan leeft zich uit voor koning Willem-Alexander bij repetitie The Streamers

Prinsesjes
De artiesten die bij The Streamers optraden (naast Maan onder anderen Davina Michelle, Typhoon en Duncan Laurence) konden de jonge prinsesjes wellicht meer bekoren. Ook zij keken hun ogen echter uit bij de repetitie. De camera's van Blauw bloed waren op een tactische positie opgesteld, zodat we de dansende Maan én de koninklijke familie in één shot gevangen zagen... Er was echter ook uitgebreid tijd voor een praatje met de artiesten.

Bekijk de beelden van de repetities van The Streamers hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV