Terugblik op The Streamers bij Beau: "Weten nu van alles over de koninklijke familie"

Terugblik op The Streamers bij Beau: "Weten nu van alles over de koninklijke familie"

Direct na afloop van het livestream-concert The Streamers wordt teruggeblikt bij Beau met Kraantje Pappie, Frank Lammers en Guus Meeuwis. Zij vertellen ook over hun repetitie voor de koninklijke familie. "Wij weten nu van alles, maar we zeggen niks," grapt Lammers.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 april terugkijken bij Gids.tv.

Terugblik op <em>The Streamers</em> bij <em>Beau</em>: &quot;Weten nu van alles over de koninklijke familie&quot; Direct na afloop van het livestream-concert The Streamers wordt teruggeblikt bij Beau met Kraantje Pappie, Frank Lammers en Guus Meeuwis. Zij vertellen ook over hun repetitie voor de koninklijke familie. "Wij weten nu van alles, maar we zeggen niks," grapt Lammers. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 april terugkijken bij Gids.tv. Goed met MaanDe prinsessen Amalia, Alexia en Ariane kunnen het goed vinden met Maan, die ze al eerder hebben ontmoet. De zangeres nam het drietal mee langs de andere artiesten om een praatje mee te maken. Ook koning Willem-Alexander was enthousiast; die nam zelfs het woord traditie in de mond, dus wellicht keert The Streamers elk jaar op Koningsdag wel terug. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Terugblik op The Streamers bij Beau: "Weten nu van alles over de koninklijke familie"

Goed met Maan
De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane kunnen het goed vinden met Maan, die ze al eerder hebben ontmoet. De zangeres nam het drietal mee langs de andere artiesten om een praatje mee te maken. Ook koning Willem-Alexander was enthousiast; die nam zelfs het woord traditie in de mond, dus wellicht keert The Streamers elk jaar op Koningsdag wel terug.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op The Streamers bij Beau: "Weten nu van alles over de koninklijke familie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier