Beau: Robert Doornbos over Koningsdag-race met de prinsesjes

Beau: Robert Doornbos over Koningsdag-race met de prinsesjes

Robert Doornbos begeleidde de koninklijke familie dinsdag tijdens hun zogenoemde simrace: "Het programma was wat stijf en formeel dus toen ze bij mij kwamen moest ik even wat losmaken in ze, het is een verjaardag! Toen merkte je gelijk dat ze gewoon zichzelf konden zijn."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 april terugkijken bij Gids.tv.

Beau: <em>Robert Doornbos</em> over Koningsdag-race met de prinsesjes Robert Doornbos begeleidde de koninklijke familie dinsdag tijdens hun zogenoemde simrace: "Het programma was wat stijf en formeel dus toen ze bij mij kwamen moest ik even wat losmaken in ze, het is een verjaardag! Toen merkte je gelijk dat ze gewoon zichzelf konden zijn." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau: Robert Doornbos over Koningsdag-race met de prinsesjes


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Robert Doornbos over Koningsdag-race met de prinsesjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier