The Streamers: Duncan Laurence & Davina Michelle zingen Viva La Vida

The Streamers: Duncan Laurence & Davina Michelle zingen Viva La Vida

Voor vele kijkers was het een van de hoogtepunten van het concert van The Streamers: het duet van Duncan Laurence en Davina Michelle. Samen zongen ze het wereldberoemde nummer Viva La Vida van Coldplay en dat zorgde bij velen voor kippenvel.

Bekijk het optreden van Laurence en Michelle bij het koningsdagconcert van The Streamers hieronder

<em>The Streamers</em>: Duncan Laurence &amp; Davina Michelle zingen <em>Viva La Vida</em> Voor vele kijkers was het een van de hoogtepunten van het concert van The Streamers: het duet van Duncan Laurence en Davina Michelle. Samen zongen ze het wereldberoemde nummer Viva La Vida van Coldplay en dat zorgde bij velen voor kippenvel. Bekijk het optreden van Laurence en Michelle bij het koningsdagconcert van The Streamers hieronder Bekijk ook The Streamers Koningsdag 2021 gemist? Bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » Zien: dansende Maan leeft zich uit voor koning Willem-Alexander bij repetitie The Streamers Bekijk deze video »
Muziek :
The Streamers: Duncan Laurence & Davina Michelle zingen Viva La Vida


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Streamers: Duncan Laurence & Davina Michelle zingen Viva La Vida of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier