Kijk LIVE: terrassen zijn weer open

Kijk LIVE: terrassen zijn weer open

De terrassen zijn sinds 12 uur weer open en dat is natuurlijk reden voor veel mensen om direct een plaatsje in de zon op te zoeken, en daar van een kopje koffie of een biertje te genieten. In Amstelveen komt het nog wat rustig op gang maar dat komt de komende uren ongetwijfeld helemaal goed. Kijk hieronder LIVE mee hoe de eerste drankjes van het jaar geserveerd worden.

Kijk LIVE: <em>terrassen</em> zijn weer open De terrassen zijn sinds 12 uur weer open en dat is natuurlijk reden voor veel mensen om direct een plaatsje in de zon op te zoeken, en daar van een kopje koffie of een biertje te genieten. In Amstelveen komt het nog wat rustig op gang maar dat komt de komende uren ongetwijfeld helemaal goed. Kijk hieronder LIVE mee hoe de eerste drankjes van het jaar geserveerd worden. Bekijk ook Terrassen om 12 uur open: "Soort Bevrijdingsdag" (video) Bekijk deze video » Video: enorme rij bij Primark Rotterdam, na heropening winkels Bekijk deze video »
LIVE 🔴 Opening horeca en terrassen in Amstelveen

Vandaag om 12:00 gaat de horeca en gaan de terrassen weer open. Wij brengen verslag vanaf het terras het Stadsplein in Amstelveen.

Posted by NH Nieuws on Wednesday, April 28, 2021
Live :
Kijk LIVE: terrassen zijn weer open


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: terrassen zijn weer open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier