Ferdinand Grapperhaus over drukte op Koningsdag: "Dan gaat het massaal fout"

Ferdinand Grapperhaus over drukte op Koningsdag: "Dan gaat het massaal fout"

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid begrijpt niet dat op Koningsdag in veel steden de ME moest worden ingezet om grote groepen mensen uiteen te drijven die zich niet aan de coronaregels hielden. "Waarom ga je het toch opzoeken? Dan gaat het echt verkeerd. Dit moeten we echt niet willen", zegt hij woensdag tegen Hart van Nederland. Bekijk het fragment hieronder terug.

<em>Ferdinand Grapperhaus</em> over drukte op Koningsdag: &quot;Dan gaat het massaal fout&quot; Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid begrijpt niet dat op Koningsdag in veel steden de ME moest worden ingezet om grote groepen mensen uiteen te drijven die zich niet aan de coronaregels hielden. "Waarom ga je het toch opzoeken? Dan gaat het echt verkeerd. Dit moeten we echt niet willen", zegt hij woensdag tegen Hart van Nederland. Bekijk het fragment hieronder terug. Bekijk ook The Streamers Koningsdag 2021 gemist? Bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » Quinty Trustfull kwaad op Vondelpark-jeugd op Koningsdag: "Ruim je zooi op!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Ferdinand Grapperhaus over drukte op Koningsdag: "Dan gaat het massaal fout"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ferdinand Grapperhaus over drukte op Koningsdag: "Dan gaat het massaal fout" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier