Samantha Steenwijk spijt van De Verraders-deelname: "Vijf keer zitten janken"

Samantha Steenwijk spijt van De Verraders-deelname: "Vijf keer zitten janken"

De actie van Samantha Steenwijk in het programma De Verraders om medeverrader Holly Mae Brood weg te stemmen, is bij veel kijkers van in het verkeerde keelgat geschoten. Samantha krijgt zelfs doodsbedreigingen. Ze vertelt openhartig haar verhaal aan Wilfred Genee: "Ik heb geloof ik al vijf keer zitten janken in de tussentijd." Bekijk het gesprek in de video hieronder terug.

Lees verder onder de video.

<em>Samantha Steenwijk</em> spijt van <em>De Verraders</em>-deelname: &quot;Vijf keer zitten janken&quot; De actie van Samantha Steenwijk in het programma De Verraders om medeverrader Holly Mae Brood weg te stemmen, is bij veel kijkers van in het verkeerde keelgat geschoten. Samantha krijgt zelfs doodsbedreigingen. Ze vertelt openhartig haar verhaal aan Wilfred Genee: "Ik heb geloof ik al vijf keer zitten janken in de tussentijd." Bekijk het gesprek in de video hieronder terug. Lees verder onder de video. Samantha heeft spijtSamantha weet nu pas hoe televisie echt werkt: "Het is maar net hoe ze het uitzenden", zegt ze teleurgesteld. "Het wordt een beetje bitchy neergezet. Ik heb geloof ik al vijf keer zitten janken in de tussentijd, maar dat zien jullie niet. Die doodsbedreigingen gaan me wel een beetje tever. Het doet me wel wat", zegt Samantha. "Onze beleving daar is heel anders, dan hoe je het op televisie ziet." "Misschien had ik wel over moeten slaan", is haar antwoord op de vraag of ze spijt heeft van haar deelname aan het programma De Verraders. Bekijk hierboven het gesprek tussen Samantha Steenwijk en Wilfred Genee bij de Veronica Inside Ochtendshow over Samantha's deelname aan De Verraders. De Verraders is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Holly Mae Brood over actie Samantha Steenwijk in De Verraders: "Iedereen speelt zijn eigen spel" Bekijk deze video » Video: Samantha Steenwijk met de dood bedreigd om actie in De Verraders Bekijk deze video »
Show :
Samantha Steenwijk spijt van De Verraders-deelname: "Vijf keer zitten janken"

Samantha heeft spijt
Samantha weet nu pas hoe televisie echt werkt: "Het is maar net hoe ze het uitzenden", zegt ze teleurgesteld. "Het wordt een beetje bitchy neergezet. Ik heb geloof ik al vijf keer zitten janken in de tussentijd, maar dat zien jullie niet. Die doodsbedreigingen gaan me wel een beetje tever. Het doet me wel wat", zegt Samantha. "Onze beleving daar is heel anders, dan hoe je het op televisie ziet." "Misschien had ik wel over moeten slaan", is haar antwoord op de vraag of ze spijt heeft van haar deelname aan het programma De Verraders.

Bekijk hierboven het gesprek tussen Samantha Steenwijk en Wilfred Genee bij de Veronica Inside Ochtendshow over Samantha's deelname aan De Verraders.

De Verraders is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk spijt van De Verraders-deelname: "Vijf keer zitten janken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier