ZIEN: Ruim honderd mensen in de rij voor terrasje in Enschede

ZIEN: Ruim honderd mensen in de rij voor terrasje in Enschede

Niet alleen de IKEA en Primark trekken veel mensen. Ook de heropening van de terrassen trekt veel publiek. Om 12:00 uur stonden op de Oude Markt in Enschede al zo'n 150 mensen in de rij voor een tafeltje. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Ruim honderd mensen in de rij voor terrasje in <em>Enschede</em> Niet alleen de IKEA en Primark trekken veel mensen. Ook de heropening van de terrassen trekt veel publiek. Om 12:00 uur stonden op de Oude Markt in Enschede al zo'n 150 mensen in de rij voor een tafeltje. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Lekker terras weerVeel mensen lijken het weerbericht goed te hebben gelezen: vanaf donderdag is het voorlopig weer even gedaan met het zonnige lenteweer. Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden vanuit Enschede hierboven. Bekijk ook Video: Nicolette van Dam tijdens terrasopening Brasserie van Dam Bekijk deze video » Zoontje Chantal Janzen doet mama na 'bij het zien van terrasopening' Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: Ruim honderd mensen in de rij voor terrasje in Enschede

Lekker terras weer
Veel mensen lijken het weerbericht goed te hebben gelezen: vanaf donderdag is het voorlopig weer even gedaan met het zonnige lenteweer. Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden vanuit Enschede hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Ruim honderd mensen in de rij voor terrasje in Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier