Mikky Kiemeney vertelt over moeilijke periode in relatie met Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney vertelt over moeilijke periode in relatie met Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney is sinds de transfer van haar vriend Frenkie de Jong naar FC Barcelona vorig jaar nog maar weinig te zien in Nederland. Toen het stel net verhuisd was ging het ook eventjes minder goed met hun relatie, maar tegenwoordig zijn ze gelukkiger dan ooit. Het gaat zelfs zo goed dat ze samen opzoek zijn naar een groter verblijf in Barcelona. Deze maand zijn Frenkie en Mikky samen te bewonderen op de nieuwste cover van de Linda Meiden.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Mikky Kiemeney</em> vertelt over <em>moeilijke</em> periode in relatie met <em>Frenkie de Jong</em> Mikky Kiemeney is sinds de transfer van haar vriend Frenkie de Jong naar FC Barcelona vorig jaar nog maar weinig te zien in Nederland. Toen het stel net verhuisd was ging het ook eventjes minder goed met hun relatie, maar tegenwoordig zijn ze gelukkiger dan ooit. Het gaat zelfs zo goed dat ze samen opzoek zijn naar een groter verblijf in Barcelona. Deze maand zijn Frenkie en Mikky samen te bewonderen op de nieuwste cover van de Linda Meiden. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Mikky Kiemeney vertelt over moeilijke periode in relatie met Frenkie de Jong


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mikky Kiemeney vertelt over moeilijke periode in relatie met Frenkie de Jong of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier