Gabriëlla Wammes over turnrapport in De Vooravond: "KNGU heeft jaren weggekeken"

Gabriëlla Wammes over turnrapport in De Vooravond: "KNGU heeft jaren weggekeken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Gabriëlla Wammes over turnrapport in <em>De Vooravond</em>: &quot;KNGU heeft jaren weggekeken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Vandaag verscheen het schokkende rapport ‘Ongelijke leggers’ over de misstanden in de gymwereld. Het rapport schetst een beeld waarin vernedering, intimidatie en dwang voor turnsters dagelijkse kost zijn. Gabriëlla Wammes vertelt over haar ervaringen alsl turnster. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gabriëlla Wammes over turnrapport in De Vooravond: "KNGU heeft jaren weggekeken"

Vandaag verscheen het schokkende rapport ‘Ongelijke leggers’ over de misstanden in de gymwereld. Het rapport schetst een beeld waarin vernedering, intimidatie en dwang voor turnsters dagelijkse kost zijn. Gabriëlla Wammes vertelt over haar ervaringen alsl turnster.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gabriëlla Wammes over turnrapport in De Vooravond: "KNGU heeft jaren weggekeken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier