De Bauers: Bestemming Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bauers: Bestemming Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De Bauers - Bestemming Onbekend

De Bauers: Bestemming Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending 'De Bauers: Bestemming Onbekend': "Frans, rijd nou eens rustig!" Bekijk deze video » Frans Bauer vertelt over De Bauers: bestemming onbekend: "Bijzondere tv" Bekijk deze video » Zuurpruim-gezicht van Mariska komt Frans Bauer bekend voor: "Vertrouwd gezicht" Bekijk deze video » Bestemming Onbekend: Frans en Mariska moeten ademen als een vlinder Bekijk deze video » Frans en Mariska Bauer gaan weer op reis voor een nieuw programma. Dit keer blijven ze in de buurt en worden ze wekelijks verrast door een voor hen vreemde wereld waar ze in terecht komen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. LevensstijlFrans en Mariska komen terecht op plekken waar ze nog nooit van hebben gehoord en ontmoeten mensen met een levensstijl die ze niet kennen. VerbazingZe dompelen zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing. ArdennenZo reizen ze in de eerste aflevering naar de Belgische Ardennen, waar ze terechtkomen bij een groot kasteel, waar een groep mensen woont die bij de spirituele beweging Hare Krishna horen. MonnikDe Nederlandse monnik Chris ontfermt zich over de Bauers en introduceert hen in de wereld van de Hare Krishna's. Frans Bauer: "Eerste beelden Bestemming Onbekend" Bekijk deze video » Beau gemist? Mariska en Frans Bauer zien bezoek aan Hare Krishna als ‘verrijking’ Bekijk deze video » Bekijk de promo van nieuw RTL-programma De Bauers: Bestemming Onbekend Bekijk deze video »
Uitzending :
De Bauers: Bestemming Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Frans en Mariska Bauer gaan weer op reis voor een nieuw programma. Dit keer blijven ze in de buurt en worden ze wekelijks verrast door een voor hen vreemde wereld waar ze in terecht komen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4.

Levensstijl
Frans en Mariska komen terecht op plekken waar ze nog nooit van hebben gehoord en ontmoeten mensen met een levensstijl die ze niet kennen.

Verbazing
Ze dompelen zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing.

Ardennen
Zo reizen ze in de eerste aflevering naar de Belgische Ardennen, waar ze terechtkomen bij een groot kasteel, waar een groep mensen woont die bij de spirituele beweging Hare Krishna horen.

Monnik
De Nederlandse monnik Chris ontfermt zich over de Bauers en introduceert hen in de wereld van de Hare Krishna's.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Bauers: bestemming onbekend

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bauers: Bestemming Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier