Bouw je droom: Het Wylde Pad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bouw je droom: Het Wylde Pad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Bouw je droom - Het Wylde Pad

Bouw je droom: Het Wylde Pad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Het Wylde Pad volgt influencers die vakantiepark opzetten: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk promo Bouw je droom: Het Wylde Pad: elke woensdag te zien bij Net5 Bekijk deze video » In het nieuwe realityprogramma 'Bouw je droom: Het Wylde Pad' beginnen interieur-influencer Rachel van Sas en haar man Willem zonder ervaring een vakantiepark in Friesland. Of het een succes of een nachtmerrie wordt, is elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. HuisvriendRachel en Willem starten aan het avontuur met huisvriend Martijn Manschot, bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten. Ze willen en nu onaantrekkelijke plek in het noorden van het land omtoveren tot een bruisend vakantieoord vol eigentijdse events en ontspanning. CreativiteitAan enthousiasme, creativiteit en inventiviteit geen gebrek. De drie jonge ondernemers zijn er dan ook van overtuigd dat er niets mis kan gaan met hun nieuwe levensveranderende project. Nieuwe kwaliteitenMaar al snel merken ze dat ze individueel en als team ook nieuwe kwaliteiten moeten aanboren voor een goede afloop van dit avontuur. Zo moeten ze de buurtbewoners meekrijgen en de juiste balans vinden tussen budgetproof en interieurproof verbouwen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe realityprogramma 'Bouw je droom: Het Wylde Pad' beginnen interieur-influencer Rachel van Sas en haar man Willem zonder ervaring een vakantiepark in Friesland. Of het een succes of een nachtmerrie wordt, is elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5.

Huisvriend
Rachel en Willem starten aan het avontuur met huisvriend Martijn Manschot, bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten. Ze willen en nu onaantrekkelijke plek in het noorden van het land omtoveren tot een bruisend vakantieoord vol eigentijdse events en ontspanning.

Creativiteit
Aan enthousiasme, creativiteit en inventiviteit geen gebrek. De drie jonge ondernemers zijn er dan ook van overtuigd dat er niets mis kan gaan met hun nieuwe levensveranderende project.

Nieuwe kwaliteiten
Maar al snel merken ze dat ze individueel en als team ook nieuwe kwaliteiten moeten aanboren voor een goede afloop van dit avontuur. Zo moeten ze de buurtbewoners meekrijgen en de juiste balans vinden tussen budgetproof en interieurproof verbouwen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bouw je droom: Het Wylde Pad of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier