Zeeman Confronteert: Stalkers aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert: Stalkers aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Zeeman Confronteert - Stalkers

Zeeman Confronteert: Stalkers aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Misdaadjournalist Thijs Zeeman is terug met het programma waarin hij het gesprek aangaat met stalkers die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun doodsbange slachtoffers. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 5. BevrijdenIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen probeert Thijs de Groningse Miranda te bevrijden uit de destructieve greep van haar ex, meestermanipulator Stephan. MachtHoewel hij er naast Miranda nóg twee gezinnen op nahoudt, doet hij alles om Miranda in zijn macht te houden, tot het in scène zetten van zijn eigen dood aan toe. ConfrontatieIn een heftige confrontatie spreekt Thijs hem aan, want Stephan moet gestopt worden voor hij nog meer slachtoffers maakt. Dinsdag in Zeeman Confronteert Stalkers: "Er is door de ramen geschoten" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Zeeman Confronteert: Stalkers aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Misdaadjournalist Thijs Zeeman is terug met het programma waarin hij het gesprek aangaat met stalkers die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun doodsbange slachtoffers. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 5.

Bevrijden
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen probeert Thijs de Groningse Miranda te bevrijden uit de destructieve greep van haar ex, meestermanipulator Stephan.

Macht
Hoewel hij er naast Miranda nóg twee gezinnen op nahoudt, doet hij alles om Miranda in zijn macht te houden, tot het in scène zetten van zijn eigen dood aan toe.

Confrontatie
In een heftige confrontatie spreekt Thijs hem aan, want Stephan moet gestopt worden voor hij nog meer slachtoffers maakt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zeeman confronteert: stalkers

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zeeman Confronteert: Stalkers aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier