Erik Scherder Onderzoekt over eerst zien dan geloven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erik Scherder Onderzoekt over eerst zien dan geloven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erik Scherder Onderzoekt over eerst zien dan geloven gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het maandelijkse programma Erik Scherder Onderzoekt onderzoekt de professor de tegeltjeswijsheid 'Eerst zien dan geloven'. MeerOndanks dit aloude gezegde geloven miljoenen Nederlanders dat er meer is dan ze kunnen zien. De professor gaat op zoek naar de wetenschap tussen hemel en aarde. VerklarenValt het onverklaarbare misschien toch te verklaren? En kan het onzichtbare met behulp van de wetenschap toch zichtbaar gemaakt worden? BewijzenProfessor Erik Scherder legt elke maand oude tegeltjeswijsheden onder de loep. Want zijn er wel wetenschappelijke bewijzen voor die volkse waarheden? Erik Scherder maandag in Kruispunt: ‘Er was al een pandemie: het zitten’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Dertig procent van de Nederlanders voelt zich eenzamer door coronacrisis Bekijk deze video » Humberto gemist? Erik Scherder over effect van de zon Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het maandelijkse programma Erik Scherder Onderzoekt onderzoekt de professor de tegeltjeswijsheid 'Eerst zien dan geloven'.

Meer
Ondanks dit aloude gezegde geloven miljoenen Nederlanders dat er meer is dan ze kunnen zien. De professor gaat op zoek naar de wetenschap tussen hemel en aarde.

Verklaren
Valt het onverklaarbare misschien toch te verklaren? En kan het onzichtbare met behulp van de wetenschap toch zichtbaar gemaakt worden?

Bewijzen
Professor Erik Scherder legt elke maand oude tegeltjeswijsheden onder de loep. Want zijn er wel wetenschappelijke bewijzen voor die volkse waarheden?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Erik Scherder onderzoekt

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Erik Scherder Onderzoekt over eerst zien dan geloven gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier