#Ajouad over de Joden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

#Ajouad over de Joden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
#Ajouad: De Joden

#Ajouad over de Joden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending #Ajouad: jongeren vertellen wat het betekent om Joods te zijn Bekijk deze video » In de laatste aflevering van #Ajouad duikt Ajouad el Miloudi in de wereld van de Joodse gemeenschap. Vanuit zijn persoonlijke fascinatie gaat hij op onderzoek uit. FelheidAjouad groeide op in een multiculturele wijk in Amsterdam-Oost en tijdens zijn jeugd ging het geregeld over Joden. Soms ging dat gepaard met felheid rondom de situatie in het Midden-Oosten, dan weer ging het om vooroordelen over rijkdom en invloed van deze bevolkingsgroep. GebruikenAls kind dacht Ajouad dat er in Nederland wel miljoenen Joden woonden. Hij viel van zijn stoel toen bleek dat het er slechts zo'n 30 duizend zijn. Hoe zit de Joodse gemeenschap daadwerkelijk in elkaar? Wat zijn Joodse gebruiken? En waar komen de verhalen over Joden vandaan? #Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor? Bekijk deze video » #Ajouad gemist? Genderneutraal kaartspel zorgt voor haatreacties van witte mannen Bekijk deze video » Op1: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma #Ajouad met "witte mannen, joden en vleeseters" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van #Ajouad duikt Ajouad el Miloudi in de wereld van de Joodse gemeenschap. Vanuit zijn persoonlijke fascinatie gaat hij op onderzoek uit.

Felheid
Ajouad groeide op in een multiculturele wijk in Amsterdam-Oost en tijdens zijn jeugd ging het geregeld over Joden. Soms ging dat gepaard met felheid rondom de situatie in het Midden-Oosten, dan weer ging het om vooroordelen over rijkdom en invloed van deze bevolkingsgroep.

Gebruiken
Als kind dacht Ajouad dat er in Nederland wel miljoenen Joden woonden. Hij viel van zijn stoel toen bleek dat het er slechts zo'n 30 duizend zijn. Hoe zit de Joodse gemeenschap daadwerkelijk in elkaar? Wat zijn Joodse gebruiken? En waar komen de verhalen over Joden vandaan?

Bekijk hier alle video's en artikelen van #Ajouad

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op #Ajouad over de Joden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier