'The Dutch Giant' vertelt over perfecte, lugubere vechtscène in Beau

'The Dutch Giant' vertelt over perfecte, lugubere vechtscène in Beau

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 28 april terugkijken bij Gids.tv.

'The Dutch Giant' vertelt over perfecte, lugubere vechtscène in <em>Beau</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 28 april terugkijken bij Gids.tv. Hoe ziet de perfecte vechtscène eruit? Met regisseur Martin Koolhoven, stuntman Willem de Beukelaer en Hollywood-acteur Olivier Richters, ook bekend als 'The Dutch Giant', bespreekt Beau het geheim van de perfecte, lugubere vechtscène. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
'The Dutch Giant' vertelt over perfecte, lugubere vechtscène in Beau

Hoe ziet de perfecte vechtscène eruit? Met regisseur Martin Koolhoven, stuntman Willem de Beukelaer en Hollywood-acteur Olivier Richters, ook bekend als 'The Dutch Giant', bespreekt Beau het geheim van de perfecte, lugubere vechtscène.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV